4 év után visszatér a Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Bál!

2023. január 25.

Kedves Hallgatók! Kedves Kollégák!

Hosszabb idő kihagyás után, 4 éve először szervezi meg ismét a Pécsi Egyetemi Gyógyszerészbált a pécsi Gyógyszerésztudományi Kar, a Cholnoky Szakkollégium és a HÖK közreműködésével. A koronavírus pandémia sajnos ezt is maga alá gyűrte, de most újult energiával és lelkesedéssel ismét összegyűlhetnek Alumnik, gyógyszerészek, hallgatók és oktatók egyaránt az oly közkedvelt esemény keretein belül.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar és a Pécsi Tudományegyetem Cholnoky László Gyógyszerész és Biotechnológus Szakkollégium 2023. február 25-én, szombaton megrendezi a jubileumi X. Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Bált a Kar gyógyszerész- és biotechnológus hallgatói, valamint az egyetem munkatársai és oktató gyógyszerész kollégáink részére.

Legyen részese annak a közösségformáló eseménynek, melyre az elmúlt időszakban nem nyílt lehetőség. Úgy érezzük a személyes találkozások értékteremtése a jelenlegi és volt hallgatóinkkal, valamint a régió gyógyszerész kollégáival együtt, immáron kiegészülve a legújabb képzésünk, a Biotechnológia BSc hallgatóival, a Karunk egyik meghatározó közösségi eseménye.

Mindemellett kiemelt célunk a Karon folyó oktató- és kutatómunka fejlesztését segítő „Pécsi Egyetemi Gyógyszerészképzésért” Alapítvány számára történő támogatás gyűjtése is.

A rendezvényre szeretettel várjuk a gyógyszerészet, biotechnológia és határterületein tanuló hallgatókat, oktatókat és már végzett kollégákat, együttműködő partnereinket!

Időpont: 2023. február 25., Kapunyitás: 18.30

Helyszín: PTE ÁOK Dr. Romhányi György Aula, 7624 Pécs, Szigeti út 12.

Megjelenés: alkalomhoz illő báli öltözetben

A tervezett programok között a Patronus Alumnorum Pharmaciae díj átadásán kívül a kar tehetségeinek rövid műsora, továbbá az Apsons zenekar és az elmaradhatatlan báli tombola szerepelnek.

Jegyvásárlásra előzetesen a PTE GYTK K épület II. emelet Hallgatói Önkormányzatnál, valamint 21:00 órától a helyszínen korlátozott számban készpénzzel van mód. 

Sok szeretettel várunk minden kedves kollégát és érdeklődőt!

Tervezett program:

18:30-tól - Kapunyitás

19:00 - 19:15 - Nyitóbeszédek

19:15 - 19:30 - Hallgatói produkciók és Patronus Alumnorum Pharmaciae Díj átadás

19:30 - 21:00 - Vacsora

21:00 - 23:50 – Apsons zenekar

23:50 - 00:00 - Tombola

00:00 - 04:00 - DJ

Jegyárak:

  • 1. kategória (hallgatói és nem oktatói jegy vacsorával elővételben): 4.000,- Ft
  • 2. kategória (oktatói és Alumni jegy vacsorával elővételben): 5.000,- Ft
  • 3. kategória (külsős jegy vacsorával elővételben): 9.000,- Ft
  • bulijegy (csak a helyszínen este 21:00 órától): 2.500,- Ft
  • Támogatói jegy: előre nem meghatározott összegű támogatói jegy vásárlása