Ha úgy érzed, van még mit felfedezned személyiségedben, kikapcsolódnál, és ezt szívesen tennéd kreatív eszközökkel, egy profi mentor segítségével, akkor itt a helyed! Az őszi workshop sorozatunkban fókuszban a motiváció, a halogatás, és az ezzel kapcsolatos érzések, gondolatok. Olga jó hangulatú workshopok keretében kalauzol Téged a sokszínű alkotó tevékenységek és az önfelfedezés világában.

Az egymásra épülő foglalkozások 90 percesek és hetente, keddenként kerülnek megrendezésre öt alkalommal november 7. és december 5. között

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha minden alkalommal jelen tudsz lenni! Az 5 alkalmas zárt csoport mélyebb önismeretre, a csoporttagok közt elmélyülő kapcsolatra, hatásosabb, valódi változásokra is lehetőséget ad. Újdonság: mélyebb eredmények érdekében létrehozunk egy támogató (zárt) Facebook-csoportot, ahol további „insight”-okat és extra praktikák fogunk megosztani egymással.

A workshopokat Dr. Zagorácz Olga, egyetemi adjunktus tartja. Ha kérdésed van, bátran keress olga.zagoracz@aok.pte.hu email-címen.

Helyszín: Élettani Intézet, tárgyaló (új épület, 2. emelet)

A részvétel PTE ÁOK munkatársaknak ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött.